Conferència Guillem Sànchez i Eduardo Gallego


El dissabte 18 de juny a les 12 del migdia, en Guillem sànchez (esquerra) i l'Eduardo Gallego (dreta) ens van delectar amb una amena conferència sobre com escriure ciència ficció, a la Sala d'actes del centre de formació permanent Tres Roques de Mataró. Els autors, amb més de vint obres publicades van fer una repassada a la història de la literatura de ciència ficció i a la història de la literatura en general.



Va sorprendre molt que ambdós escriptors parlessin més dels llibres dels altres que dels seus, i es que la vasta cultura literària de Guillem i Eduardo pesa tant que no ho poden evitar. Segurament també hi ha una mica mica d'humilitat amb això, doncs tot i la seva prolífica obra no s'ho tenen gens cregut.



Els assistent van mostrar molta curiositat i des del primer moment els autors es van veure envoltats de lectors interessats en les seves novel·les.

Com és habitual vam regalar un parell exemplar de la nostre revista "Planeta Lletra" als autors. També volem agrair que L'Eduardo Gallego, que viu a Almeria, on exerceix com professor de Biologia a la Universitat, hagi viatjat expressament fins a Mataró per estar amb nosaltres. Doncs en Guillem i l'Eduardo, per si no ho sabíeu, escriuen en Tàndem.

Després de la conferència els assistents (més de vint persones) vam poder gaudir un vermutillo amb els autors. Us deixem la url de la seva web per si voleu saber més dels autors. Per cert tenen uns quants relats penjats a la vostres disposició.

http://www.ual.es/~egallego/unicorp.htm

Salut i bona lletra

Comentaris